#31DC2013 Ďen dvadsiaty piaty - inšpirované módou / Day 25 - inspired by fashion



Neskutočné, že mi táto challenge tak trvá! :D Ale už to dobojujem. Dnes teda inšpirované módou...


It's quite unbelievable, that this challenge is taking soooo long! :D But I am fighting and I will finish it. So today, inspired by fashion...



... keď som začala dumať, čo na túto tému vytvorím, nenapadlo ma nič. Prestala som kupovať módne časpisy a ani celé to prehliadkové šialenstvo nesledujem. Skôr sa orientujem vo vodách "underground" fashion na Tumblri. Tak som na to išla inak. Milujem vybíjané veci. To ma drží už od mojich pubertálnych čias, kedy som lietala medzi punk rockom a metalom, nosila veľa čiernej a štvorradový vybíjaný opasok. Za posledné dva roky sa z cvočkov a pyramídiek stal trend a už nie sú výsadou len metalových drsňákov. A vyskytli sa snáď všade... od podprseniek, cez topánky, kabelky, šortky, šaty. A keďže som si pred Vianocami kúpila tieto nálepky, problém bol vyriešený. Rozhodla som sa na striedačku si nalakovať čiernu a bielu. Na to som potom ponalepovala štvorčeky. Nič jednoduchšie som si už vybrať nemohla :D Tak teda "rezkým" krokom sa blížim k záveru challenge.

... when I started to think about what i will do on this theme, I had no idea. I stopped buying all those fashion magazines and I am not watching any fashion shows. I like that underground world of fashion on Tumblr. But I love studded things. I love that style since my puberty, when I was into punk rock and metal music, wore lot of black and four-row studded belt. But in two last years (or so) it became a huge trend. And they were everywhere... on bras, shoes, bags, shorts, dresses... And because I bought these stickers before Christmas, problem was solved. I painted my nails back and white and on top I added stickers. The simplest thing in the world :D And I am moving "briskly" to the end of this challenge.






6 komentárov :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...