#31DC2013 Ďen dvadsiaty štvrtý - inšpirované knihou / Day 24 - inspired by a book




Dnešok je inšpirovaný knihou. Vybrala som si jedného z mojich obľúbených slovenských autorov, Michala Hvoreckého. Po prečítaní Lovcov a zberačov si jeho knižky kupujem / dostávam už len z princípu. Vždy viem, že ma potešia. A pre challenge som vybrala Plyš. Pôvodne som si túto knižku vybrala len kvôli obálke. Čistý prvý plán. Navyše, ako som ňou teraz listovala, zistila som, že si z nej takmer nič nepamätám. Hanba mi! Vďaka nechtom dostanem k čítaniu... :D Nebudem písať recenzie, veď toto je blog o nechtoch. Ale odporúčam prečítať. Plyš je román o mäkkých veciach v tvrdom svete.

Today is inspired by a book. I chose one of my favorite Slovak writers, Michal Hvorecký. After reading Hunters and gatherers I buy/ receive his books on principle. I know that I will like them. And for challenge I chose Plush. Originally just because the book cover - pink plush. Totally superficial. Furthermore, as I was flipping through, I found out that I can't remember almost anything. Shame on me! I will read just because of my nails... :D I am not going to write reviews, this is blog about nails. But I recommend reading this one (well this is mainly for my Slovak readers). Plush is a novel about soft things in a rough world. 





Ak si pamätáte moje umelé nechty z minulých príspevkov, najskôr Halloweenske a potom maskáčové, tak toto sú presne tie isté. Trošku som zmenila tvar. To je tá vyhoda lepiacich obojstaniek:) Ako základ som použila žuvačkovú ružovú, ktorú som si nalakovala deň dopredu. Dnes som naň akrylkami namaľovala plyš. Pôvodne som chcela robiť také reálne plyšové, s tým práškom. Ale mám doma len zelený. Takto na ne môžem neskôr ešte lakovať. Nič nebolo pripravené, celé je to jeden veľký experiment, ktorý nakoniec netrval ani veľmi dlho. To je pre dnes všetko a dúfam, že najbližší príspevok bude najneskôr o týždeň.

If you remember my falsies for my past posts, first Halloween nails and then camouflage, these are the same. I just changed the shape. That is the advantage of those glue tabs :) As a base I used bubblegum pink, which I painted day before. Today I used acrylic paint for the fur. Originally I wanted to use flocking powder, but I have only green one. And I can paint again over these. Nothing was planned, it was just one big experiment, which came out nicely and it was quite quick. That is all for today and I hope that next post I will do sooner than this one. 




4 komentáre :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...